Home ]
 
    Contact ]
 

Vom Haus Santo

De website van de kennel waar ik geboren ben. Marc en Mieke staan altijd klaar om jullie te helpen. Bezoek ze zeker eens een keer...

Croughs.be

De website van mijn baasje Peter. Hij is webontwikkelaar van beroep maar dat zullen jullie al wel geraden hebben zeker...

V.V.D.H. vzw.

De website van de Koninklijke vereniging voor Duitse Herdershonden. Alle informatie aangaande mijn "edel" ras kan je hier terugvinden. Mijn baasjes zijn hier automatisch lid van dankzij hun lidmaatschap bij Kringgroep Hoeselt.

Duitse Herder forum

Forum voor de Vlaamse liefhebber van de Duitse Herder. Een heel gezellige bende.

Kringgroep 48: Hasselt

Een kringgroep is een opleidingscentrum voor Duitse Herders. Hier worden verschillende aspecten van de hondensport getraint. Bij kringgroep Hasselt draait het vooral rond de africhting. Mijn baasje is er pakwerker in opleiding.

Kazan en Roxanne

Website van de Duitse Herders Kazan en Roxanne. Met Kazan heb ik nog gespeeld in mijn DTC periode. Hun baasjes zijn ook lid in Kringgroep Hoeselt.

Van de Y'Ancyhoeve

Website van Yves en Nancy en hun Werkhondenkennel "Van de Y'Ancyhoeve". Yves is tevens ook mijn voorbrenger op shows en de fokker van Ginny, dus deze site zeker bezoeken..

Vom Waisenhaus

Mooie website over Dobermannen van een kennis van mijn baasje. Breng hun zeker eens een bezoekje...

Vom Glockenhaus

Duitse Herderkennel van bevriende fokker Charles Jonckers. Hij is elitefokker bij de waalse vereniging voor Duitse Herdershonden, de RCBA.

Duitse Herders.com

Dé referentiesite voor Duitse Herders. Hier vindt je alle informatie terug en kan je via een forum praten met andere liefhebbers van de Duitse Herder.

Wil je een link leggen naar deze site? Gebruik dan onderstaande banner.