Home ]
 
    Contact ]
 

Toen ik drie maanden was vond mijn baasje dat het tijd was om aan mijn opvoeding te werken en hij sleurde me mee naar een hondenschool. Op 28 juni 2006 kwam ik voor het eerst aan op het Dog Training Center te Vreren. Het was er fijn vertoeven tussen al die andere hondjes maar al snel rolde ik en mijn baasje in de africhtingssport en bleek dat een gewone school niet meer voldeed. Wij gingen trainen in een Kringgroep en ontdekten na een tijdje dat dit de juiste school was om te trainen.
Helaas waren beiden scholen niet te combineren en moest ik stoppen op de hondenschool om mij te concentreren op een hoger niveau want niet alleen gehoorzaamheid werd belangrijk maar ook Speuren, bijtwerk en showtraining werd op het programma gezet.

De hondenschool heeft mij zeker geholpen in het socialiseren naar andere honden toe en sommige instructeurs hebben ons zeer goede tips gegeven die wij nu nog steeds gebruiken maar in de africhting moet het allemaal sneller en beter en dus kon ik er niet meer blijven, maar als je geen africhting gaat doen dan is deze school "the place to be".

Eind november 2006 nam ik dus afscheid van deze school maar onderstaand kan je nog enkele foto's vinden van mijn kort verblijf tussen andere toffe honden en mensen.

Website DTC Vreren

Foto's puppyklas ]   [ Foto's A-klas ]   [ Foto's B-klas ]